maandag 19 mei 2008

Toledo Rocks!

Eerst lekker lopen tutten en een Starbucks koffie opgepikt met een croissantje. Voor mij overigens een hele opgave om dwars door het casino te moeten lopen met twintig dollar brandend in mijn zak maar ik heb me ingehouden.

Op ons gemakje naar een Wall-Mart gereden waar wij wat spulletjes oppikten die we nodig hadden. De mall was echt heel mooi en bij Macy’s vond ik (nouja,William dan) twee mooie pakjes en een prachtig jurkje. De twee pakjes waren de helft van de prijs en het jurkje 40% in prijs verlaagd. Daar bovenop kreeg ik nog eens 11% korting vanwege mijn international shopping card. Bij JC Penny vond ik een vestje met hemdje voor de helft van de prijs. Kijk, dat is nou eens leuk shoppen.

Op naar Downtown Toledo! We konden het ballpark wel vinden maar downtown waren we vast de verkeerde weg ingeslagen. Nogmaals intikken en Lori wees ons de juiste weg maar helaas konden wij wéér niets vinden wat op een centrum leek. Na drie rondjes zijn we maar teruggegaan richting de mall want het ballpark was nog niet open. In een Kröger supermarkt zag ik de zijde van Farouk voor nog eens $3 minder staan: $16,99 voor 150 ml en dat is écht héél goedkoop!
Weer terug in Toledo kocht William kaartjes voor de third base side. Die eikel aan de gate scheurde mijn kaartje kapot terwijl hij een scanner in zijn hand had. Het duurde echt even voordat ik niet meer de pest in had, sjonge jonge jonge wat een sukkel. Gelukkig hebben we een hele leuke wedstrijd gezien. Tot de achtste inning stonden de Mud Hens achter met 3-1. Toen de Clippers van pitcher wisselden kwamen de honken vol te staan en scoorden ze 3 punten in één inning. Leuk hoor alleen jammer dat ze Muddy en Muddonna niet in pluche verkochten!
De terugweg was een beetje stressvol. Al die detours zonder verlichte wegen geven nou niet echt een vertrouwd gevoel. Lori wees ons prima de weg maar helemaal vertrouwen deden we het niet toen ze ons de afslag ‘bridge to Canada’ opstuurde. Ze had wel gelijk hoor maar toch, echt vertrouwenwekkend leek het niet.

We zitten nu in onze comfortabele hotelkamer en William zit de Miss Hooter verkiezingen te kijken. Morgen gaan we kijken of Downtown Detroit ons meer te bieden heeft dan Toledo.

Geen opmerkingen: