woensdag 7 mei 2008

Alle hens aan dek!

Veel zuidelijker dan vandaag kunnen wij in de VS niet komen, wel iets maar niet véél. Corpus Cristi stond op het programma en we weten dat het aan de Golf van Mexico ligt maar wát we er zouden aantreffen: Géén idee!

De rit er naartoe duurde maar 2 ½ uur dus dat was heel goed te doen. Zéker als je er weer ruim 9 uur slaap op hebt zitten. Het was erg warm maar door de harde wind was het goed vol te houden. Langs het water gelopen in de CC Marina en daar een vrouw gezien die haar avondmaaltijd ving terwijl haar man in de auto zat te wachten, de luie fl….

Toen wij over de brug richting CC Beach reden zagen wij ineens de USS Lexington liggen. Een enorm vliegdekschip wat tegenwoordig – naar later scheen – een trainingsschip is. Het was werkelijk fantastisch om te zien hoe groot het dek is en hoe klein de trappetjes, de gangetjes en vooral de hutten. Waanzinnig om al die verschillende vliegtuigen uit verschillende perioden te zien en het leuke is dat we dit helemaal niet wisten en zeker niet verwacht hadden.

Het hotel ziet er prima uit (alweer een Hampton Inn) en we reden om half 6 richting het Wataburger ballpark om de Corpus Cristi Hooks tegen de Frisco Rough Riders (hé die hadden we al gezien) te zien winnen.

Tot aan het einde van de avond was het warm en plakkerig maar we hebben er geen seconde met tegenzin gezeten want het was een spannende wedstrijd en we zaten op fantastische plaatsen: helemaal aan de dug-out van de bezoekers bij het eerste honk.

Nu lekker fris gedouched liggen we nu eh….. honkbal te kijken en we gaan zo slapen. Tja, het is immers al bijna half twaalf.

Morgen naar Houston!

Geen opmerkingen: