dinsdag 6 mei 2008

Remember the Alamo

Vanmorgen even de laatste was gedraaid en daarna naar Sam’s Club gereden omdat ze daar de condiment cups zouden verkopen waar we al een tijdje naar op zoek zijn. We weten nu ook waarom Sam’s een Club is want je moet een lidmaatschapskaart hebben, een soort Macro dus. Geeft niks want de cups hebben ze niet en de dingen die ze wel hebben, kunnen we ook bij een supermarkt kopen.

In de stad teruggekomen zijn we naar de Alamo gelopen. Ach, het zal geschiedkundig best heel belangrijk zijn geweest en het is ook mooi oud maar wij zijn er nou eenmaal niet dol op om uren rond te dolen in een museum of iets dergelijks. Natuurlijk hebben we wel een magneetje gekocht voor de magneetjeswand die wij gaan maken in de eetkamer van ons nieuwe huis.

De Riverwalk is ontzettend gezellig en we hebben er heerlijk geluncht en gewandeld. Vanwege de enorme hitte en hoge vochtigheidsgraad zijn we even een uurtje gaan afkoelen in de hotelkamer. Ik heb gelijk een siësta gehouden want tja, we zitten op een steenworp van Mexico af dus een dutje is hier heel gewoon.

Na de powernap zijn we weer naar de Riverwalk gelopen waar ik nu eindelijk zonder te gokken mijn avondeten heb kunnen bestellen. Tja, die ouwe tut heeft een leesbrilletje gekocht!


Deze perfecte dag hebben we afgesloten zoals het hoort: in een koets zijn we door San Antonio gereden. Heerlijk met een Haagen Daz ijsje in de hand met een avondbriesje door de haren, wat wil je nou nog meer?

Geen opmerkingen: