zaterdag 17 mei 2008

Mooi groen maar een beetje frisjes!

Vanmorgen gingen wij om een uur of 10 op weg naar O’Hare vliegveld om bij Hertz een auto op te halen. In Chicago zit ook wel een Hertz kantoor maar daar hebben ze minder aanbod en William wilde de Toyota RUV4 hebben voor de laatste dagen. We hebben hem niet direct opgehaald toen wij landden want de extra autohuur plus de parkeerkosten voor twee dagen was bijna dubbel zo duur dan de taxikosten. Tja, dat is geld wat we beter ergens anders aan uit kunnen geven, toch?

We hadden wel goed geslapen maar Mother Hubbards heeft een slechte invloed op onze alcohol consumptie dus we kwamen wat traag op gang. Zo gebeurde het dat onze Tom Tom houder nog in de koffer zat en dat we de Lighthouse place Outlet Mall een beetje vreemd doorkruisten. Niet dat dat uitmaakte hoor want ik heb prachtige zwarte schoenen gekocht en een hele leuke tas bij Aldo en William kocht bij Ralph Lauren nog wat spulletjes. Ik slaag tegenwoordig voor pakjes enzo beter bij Macy’s of JC Penny dus de komende dagen zal het nog wel goed komen.

Voordat we naar het Fifth Third Park gingen, aten wij een heerlijke filet mignon bij een longhorn steakhouse. Ik vond het ballpark heel erg leuk en het was werkelijk afgeladen vol. Ach ja, wat is er verder te doen op een zaterdagavond in Grand Rapids? Het is William zijn dag niet en na een ijsje en 7 innings zijn we op weg gegaan naar Meijer. Het sterft hier van de Nederlandse namen en plaatsen zoals Holland en Zeeland en de plaatselijke supermarktketen heet Meijer. Véél te grote verpakkingen allemaal dus wij zijn snel doorgereden naar de Walgreen op de hoek. Eerste indruk van Michigan: mooie groene staat maar een beetje frisjes.

Morgen hoeven we maar een klein stukje te rijden naar Lansing!

Geen opmerkingen: