woensdag 14 mei 2008

Goede vlucht, leuke wedstrijd en nog een ‘gneetje’!

Ik had de wekker gezet op mijn mobiel maar dat hadden we beter niet kunnen doen want om half 6 belde er iemand vanuit Nederland met een vraag over een beurs. Ik heb niet opgenomen hoor, maar toen de wekker om kwart over acht ging heb ik even ge-sms’t of het dringend was: NIET DUS!

Afgezien van het feit dat ik William een éénrichtingsweg instuurde, verliep de ochtend bijzonder voorspoedig. Hoe lelijk St. Louis de vorige keer ook tegen ons deed, nu was het één en al glimlach en vriendelijkheid. Met een goed gevoel vlogen wij dus op weg naar Cleveland waar wij al in een uur en acht minuten landden. Helaas regende het en we hoopten vurig dat de wedstrijd gewoon door zou gaan.
De hotel shuttle bracht ons naar de Rock and Roll hall of Fame maar dat was nou niet echt een topper. We zijn er niet achter gekomen wie er nou écht opgenomen waren in de hall of fame of wie er nou alleen in het museum stond. Nouja, $44 lichter en een ‘gneetje’ rijker gingen we op zoek naar een taxi. Tja, het is geen New York dus dat was een moeilijker taak dan we dachten. Dan maar met de gratis shuttle van het Crown Plaza naar het ball park laten brengen (we konden het niet maken om ons naar ons eigen hotel te laten brengen). Het regende nog steeds maar volgens de chauffeur zou het wel doorgaan.

In het hotel even het hoognodige gewassen om de komende dagen mee door te komen. Uiteindelijk vliegen we na Chicago niet meer nationaal dus kunnen we kopen wat we nodig hebben.
De verzameling na twee weken!
Door lichte regen liepen we naar het ball park en toen wij aan kwamen lopen, hoorden wij het volkslied. Mooi, dan gaat het dus door alleen…… die regen bevalt ons helemaal niet. Snel een ‘’gneetje’ gekocht en een stuk pizza gegeten. We hadden prachtige plaatsen en daarom kochten we twee regencapes.
Die schijterd gaat natuurlijk niet op de foto met een concurrerend team maar geloof me: hij had er ook één aan.

Tot morgen vanuit: Chicago!

2 opmerkingen:

Unknown zei

Ha ha! Een Tribe poncho!

Vandaag door naar Chicago? Mis je de Celtics vanavond in Cleveland - zonde, hoor.

Als je in de Chili's op O'Hare aan een bakkie zit even de groeten doen aan Eva de poolse barkeepert!

Veel plezier op Wrigley

Anoniem zei

Dank jongen