zaterdag 3 mei 2008

Toch gek!

Vandaag begon een beetje rommelig. Er was geen benzine station te vinden op het vliegveld in Baltimore en toen moesten we een paar mijl rijden maar het is heerlijk weer en we waren helemaal op tijd.

Het inchecken en de vlucht van Baltimore naar Dallas verliep prima. Voor ons dan want een paar rijen achter ons zat een meisje dat iedere keer moest kotsen. Toch gek want de landing mag dan wat wiebelig geweest zijn maar verder was er weinig turbulentie.

Bij Hertz verliep alles prima maar op de één of andere mysterieuze wijze was ineens het contract verdwenen. Het enige dat ik in mijn hand had was het schadeformuliertje. Gelukkig dat ze dit vrijwel dagelijks meemaken dus de dame in het kantoortje draaide gewoon even een nieuwe uit voor William. Toch gek, waar kan dat ding nou gebleven zijn?

De TomTom kon het huisnummer van het hotel niet vinden en toen kwamen we ineens op een soort van industrieterrein uit. We hebben een ander straatnummer ingegeven en toen kwamen we een heel eind. Even bij een benzinestation gevraagd en we waren op de goede weg. Het hotel lag 3 mijltjes verderop aan de rechterkant en het is een prachtige kamer. Toch gek dat Lori het huisnummer niet kan vinden.

Met de taxi naar de Third Floor Museum omdat we daar nog geen magneetje van hebben. Toch wel gek om daar op de plek te staan waar het allemaal gebeurde. Alles is precies zoals het op 22 november 1963 ook was.

Daarna heerlijk op een dakterras wat gedronken voordat we een hapje gingen eten bij YO steakhouse. De eerste behoorlijke avondmaaltijd van de vakantie. Een heerlijke filet mignon voor William en voor mij een lekkere gerookte filet met blauwe kaas en twee grote garnalen, toch wel een gekke combinatie. Maarja, met een glaasje rosé en een biertje erbij en heerlijk op een terrasje opgepeuzeld, wat wil je nou nog meer? Lekker wegdromen op de zwoele Spaanse klanken van een Cinco di Mayo feest? Met een salsa klas meedoen midden op straat van Dallas? Of om half 10 op de hotelkamer naar honkbal kijken?

We hebben dat vandaag allemaal gehad en het was héérlijk! Het was hier vandaag lekker warm maar niet te heet, morgen wordt het wel wat warmer dus de zonnebrandcrème moet mee naar het ballpark!

Geen opmerkingen: