zondag 11 mei 2008

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr................

Vanmorgen was ik nog steeds niet helemaal over mijn slechte humeur van gisteravond heen, en néé het lag niet aan William ik was gewoon een beetje sago. We moesten om kwart voor 6 al op en dat beviel niet zo goed. Toen moest ik ook nog eens wat opzoeken waarvan ik niet meer wist waar ik het had gelaten en dan zijn de rapen echt gaar zo vroeg in de ochtend.

De weg naar het vliegveldje en de vlucht verliepen prima. De landing was wat hobbelig maar we stonden zó op de grond in Kansas City. Eigenlijk hadden we er niet op gerekend om zo vroeg al hier te zijn en ook de stoere ford kregen we bij HERTZ ontzettend snel mee. Voordat we het wisten waren we op weg naar het ballpark en dat was nou ook niet echt de bedoeling, het was immers pas 10 uur. William zag onderweg een Wall*Mart en een Borders en gelukkig konden we de afslag nog nét meepakken. Zo komen we altijd de tijd wel door en voor we het wisten waren de Gates al open.

Meestal zijn de hebbedingetjes voor de eerste 10.000 vrouwen of 7.500 kinderen maar dit keer was het voor de moeders vanwege Moederdag. Hoewel ik zeker geen moeder ben en er ook geen één wil zijn, heb ik op z’n hardst gelogen toen de dame mij vroeg: are you a mom? Vannacht slaap ik dus in een roze T-shirt van de Kansas City Royals!

Het is hier slechts 17 graden en vergeleken met de afgelopen week waarin het rond de 35 graden was, was het brrrrrrrrrrrrr! Wij waren heel blij met het extra vest dat we bij ons hadden gestoken maar we waren wat minder blij met de zitplaatsen. Ze lagen uit de zon, in de wind en in de tweede inning zijn we naar de bleachers gelopen om in de zon te staan. Wat een onnoemelijk tochtgat is dat ballpark zeg! Helaas verloren de Orioles van de Royals met 0-4 maar we zijn wel tot het einde gebleven.

Bij het inchecken zei Holly van de receptie: I’ll upgrade you to a King Suite because I never had someone from the Netherlands and well, just because you’re fun! Nou, wij kwamen in de kamer aan en ik kan niet anders zeggen dan dat we Holly erg dankbaar zijn. Ik heb mij eerst even opgewarmd in de jacuzzi! Het is gewoon een soort van 2 kamer appartement en ik weet nog steeds niet waar alle spullen liggen!

Het casino was leuk maar ik ben al zo gewend aan de rookvrije bars hier in de VS dat het mij verbaasde dat je hier wel mag roken. Ik heb niks gewonnen helaas maar misschien lukt het mij morgen. Meestal krijgen we wel wat freebees op onze trouwdag n.l.

1 opmerking:

Anoniem zei

Flapstaart liefje en bedankt voor (meestal, hi, hi) 13 prachtige jaren.

Grumpy.